Retourneren

Een bestelling retourneren? Bekijk hier het retourbeleid.

Als u een product in onze webshop hebt gekocht en het artikel bevalt u niet, dan kunt u het binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u het retour aanmelden via onderstaand formulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Retouradres:

Happy Foils
t.a.v. Afdeling Retouren
Nering Bögelweg 33
7418 HJ Deventer

Belangrijk:

  • Vermeld uw naam en adres.
  • Stuur een kopie van de factuur mee.
  • Zorg dat de bestelling goed verpakt is.

Retour formulier: